Αρχική Εργασίες & Κόστος Αντικείμενα Γιατί να μας επιλέξετε; Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diplomatikes.gr ® - Πτυχιακές, Διπλωματικές, Μεταπτυχιακά, Διδακτορικά

Η συγγραφή είναι το χόμπυ μας!

Γιατί να επιλέξετε εμάς?


Παρακάτω σας αποκαλύπτουμε κάποιους από τους λόγους:

1. Έχουμε φυσική παρουσία. Μπορείται να μας βρείτε, να μας μιλήσετε να τα πούμε απο κοντα και να πιούμε καφέ παρακολουθώντας παράλληλα την πρόοδο της εργασίας σας.
2. Η συγγραφή είναι το χόμπυ μας και όχι η δουλειά μας. Γράφουμε συγκεκριμένό αριθμό εργασιών ανά έτος και κλείνουμε κάθε τετράμηνο το διαθέσιμο χρόνο μας.
3. Γράφουμε ακαδημαϊκές εργασίες και δεν φτιάχνουμε "σουβλάκια". Δεν μπαίνουμε για κανένα λόγο στη λογική της αύξησης της "παραγωγής" εργασιών.
4. Eγγυόμαστε ένα τέλειο συγγραφικό αποτέλεσμα.
5. Δεν είμαστε πλούσιοι και ούτε θα γίνουμε κάνοντας τους συγγραφείς. Περνάμε απλά ευχάριστα τον ελεύθερό μας χρόνο!
6. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα με το να ζητήσετε τη γνώμη μας αναφορικά με τη δυνατότητά μας να υλοποιήσουμε την εργασία μας. Δεν κοστίζει απολύτως τίποτα και αν δεν μπορούμε να την αναλάβουμε, να είστε σίγουροι ότι θα σας το πούμε.
7. Σεβόμαστε το πνευματικό μας δημιούργημα αλλά και τους πελάτες μας. Όλα τα παραδοτέα συμπεριλαμβάνουν υποχρεωτικα υπηρεσία επιμέλειας κειμένου για ορθογραφικά και συντακτικά λάθη η οποία συμπεριλαμβάνεται στην τιμή.

 

 

© 2006 Diplomatikes.gr | All rights reserved | Powered by ExpertHost | Designed by Diplomatikes.gr® | Κατάλογος Σελίδων way.gr